Behandeling

Wanneer een van uw medewerkers last heeft van psychische klachten dan is het belangrijk om hier snel, gepast en kundig op te kunnen reageren. Dit komt de gezondheid en kwaliteit van leven van de betrokkene ten goede. Tevens verkleint dit het risico dat u te maken krijgt met productiviteitsverlies of (lang) verzuim.

Onze specialisten zijn breed geschoold en bekwaam in het behandelen van mensen met uiteenlopende vragen, doelen, psychische klachten en problemen. We bieden uitsluitend behandeling op basis van wetenschappelijk onderbouwde psychologische interventies en "best practices".

We maken onder andere gebruik van Oplossingsgerichte coaching/therapie, EMDR, Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Kortdurende psychotherapie en Acceptance and Commitment Therapie (ACT).

Voor uw werknemers bieden wij onze onlinebehandelingen door heel Nederland aan. Het online behandelen bestaat uit beeldbel afspraken met een psycholoog, vaak in combinatie met online behandelmodules. Daarnaast is uw werknemer natuurlijk ook welkom op één van onze fysieke locaties.

U kunt hier meer lezen over ons aanbod online behandelen.

Bij ons staat de unieke mens, diens hulpvraag en de context centraal. Behandeltrajecten starten met een intake en een advies op maat, waarbij een inschatting wordt gemaakt van het benodigde aantal sessies. Dit wordt aan u als werkgever voorgelegd.

Mogelijke hulpvragen

U kunt onder andere aan een behandeltraject denken wanneer er sprake is van:

  • Werkstress
  • Burn-out
  • Overspannenheid
  • Angstklachten
  • Spanningsklachten
  • Trauma gerelateerde klachten
  • Depressieve klachten
  • Het minder naar de zin hebben op het werk
  • Vastlopen op werk of op andere gebieden van uw leven

Als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen en dan maken we een afspraak. De specialisten van Impact werken zonder wachtlijsten; een afspraak kan dus altijd snel gemaakt worden.

Wat zeggen onze klanten

Medewerkers voelen zich gehoord, veilig en op hun gemak.

Suzan Noppen – van den Broek, Secretaris Raad van Bestuur & Programma-manager Duurzame Inzetbaarheid, TWB Thuiszorg met Aandacht

Sinds begin 2019 werken we (erg prettig!) samen met Impact Bedrijfspsychologie. We hebben de oprichters Stijn en Carlo leren kennen als professioneel, meedenkend, betrokken en ondersteunend aan de visie van onze organisatie op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Ze staan open voor elke vraag, initiatief en ervaring van ons, of deze nu inhoudelijk of procesmatig is.

Van onze medewerkers ontvangen we positieve berichten over de psychologen en de begeleiding: to the point, duidelijke doelen, praktische handvatten en ruimte voor eigen inbreng en de eigen grenzen. Medewerkers voelen zich gehoord, veilig en op hun gemak. Kortom, na een periode van elkaar beter leren kennen en procesinrichting, staat er inmiddels een hele mooie en vruchtbare samenwerking waarmee wij richting onze medewerkers ondersteuning kunnen bieden wanneer zij die nodig hebben.