Specialistische coaching, zonder wachttijd

Werknemer

U bent waarschijnlijk op advies van uw leidinggevende of op eigen initiatief op zoek naar coaching of psychologische hulp. U bent bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten zijn breed geschoold en zijn bekwaam in het coachen van mensen met uiteenlopende vragen, doelen, psychische klachten en problemen.

Bij ons staat de unieke mens, diens hulpvraag en de context centraal. De trajecten worden dan ook altijd op maat gemaakt. Wij werken zonder wachtlijsten, dus u kunt snel bij ons terecht.

Mogelijke hulpvragen

U kunt aan een coachingstraject denken wanneer er bij u sprake is van werkstress, overspannenheid en burn-out of wanneer u bijvoorbeeld last heeft van angstklachten, spanningsklachten, trauma gerelateerde klachten en depressieve klachten. Daarnaast kan er aan coaching gedacht worden wanneer u weinig of geen klachten hebt, maar wanneer u minder goed functioneert op het werk of in uw team. Ook als u het minder naar uw zin hebt op uw werk of wanneer u vastloopt op andere gebieden van uw leven kan coaching een meerwaarde zijn.

Als u twijfelt of wij u van dienst kunnen zijn met uw hulpvraag, neem dan gerust contact met ons op, dan denken wij met u mee.