Wij ontwikkelen samen met u een preventiebeleid op maat

Werkgever

Impact Bedrijfspsychologie biedt individuele behandeling en diagnostiek op specialistisch niveau aan medewerkers van bedrijven. Daarnaast kunnen we u als werkgever begeleiden bij het ontwikkelen van een actief preventiebeleid.

Een beleid dat zich richt op preventie- en snelle interventie kan bijdragen aan de psychische gezondheid van werknemers, verzuim verminderen, en daarmee voor organisaties leiden tot grote kostenbesparingen.

Werkwijze

Geen enkel bedrijf is precies hetzelfde of heeft dezelfde behoeften en wensen. Wij vinden het daarom belangrijk om maatwerk te leveren.

Als u benieuwd bent naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen dan kunt u vrijblijvend met ons een afspraak maken. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om de wensen en mogelijkheden te inventariseren.

Wat zeggen onze klanten

Medewerkers voelen zich gehoord, veilig en op hun gemak.

Suzan Noppen – van den Broek, Secretaris Raad van Bestuur & Programma-manager Duurzame Inzetbaarheid, TWB Thuiszorg met Aandacht

Sinds begin 2019 werken we (erg prettig!) samen met Impact Bedrijfspsychologie. We hebben de oprichters Stijn en Carlo leren kennen als professioneel, meedenkend, betrokken en ondersteunend aan de visie van onze organisatie op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Ze staan open voor elke vraag, initiatief en ervaring van ons, of deze nu inhoudelijk of procesmatig is.

Van onze medewerkers ontvangen we positieve berichten over de psychologen en de begeleiding: to the point, duidelijke doelen, praktische handvatten en ruimte voor eigen inbreng en de eigen grenzen. Medewerkers voelen zich gehoord, veilig en op hun gemak. Kortom, na een periode van elkaar beter leren kennen en procesinrichting, staat er inmiddels een hele mooie en vruchtbare samenwerking waarmee wij richting onze medewerkers ondersteuning kunnen bieden wanneer zij die nodig hebben.