Toeleiding naar passende externe zorg

Als uit de intake blijkt dat een verwijzing naar externe zorg meer passend is, dan kunnen wij direct en snel de werknemer hierin adviseren en toeleiden naar passende zorg. Per saldo wordt hiermee de tijd tot passende externe behandeling significant verkort.

Indien geindiceerd en gewenst kunnen we ter overbrugging van de wachttijden alvast starten met een behandeltraject. Zodra uw werknemer voor externe zorg uitgenodigd wordt, dragen wij de casus over aan de desbetreffende behandelaar.

Als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen en dan maken we een afspraak.

Wat zeggen onze klanten

Medewerkers voelen zich gehoord, veilig en op hun gemak.

Suzan Noppen – van den Broek, Secretaris Raad van Bestuur & Programma-manager Duurzame Inzetbaarheid, TWB Thuiszorg met Aandacht

Sinds begin 2019 werken we (erg prettig!) samen met Impact Bedrijfspsychologie. We hebben de oprichters Stijn en Carlo leren kennen als professioneel, meedenkend, betrokken en ondersteunend aan de visie van onze organisatie op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Ze staan open voor elke vraag, initiatief en ervaring van ons, of deze nu inhoudelijk of procesmatig is.

Van onze medewerkers ontvangen we positieve berichten over de psychologen en de begeleiding: to the point, duidelijke doelen, praktische handvatten en ruimte voor eigen inbreng en de eigen grenzen. Medewerkers voelen zich gehoord, veilig en op hun gemak. Kortom, na een periode van elkaar beter leren kennen en procesinrichting, staat er inmiddels een hele mooie en vruchtbare samenwerking waarmee wij richting onze medewerkers ondersteuning kunnen bieden wanneer zij die nodig hebben.