Coaching

Wanneer u of uw medewerker last heeft van psychische klachten dan is het belangrijk om hier snel, gepast en kundig op te kunnen reageren. Dit komt de gezondheid en kwaliteit van leven van de betrokkene ten goede. Tevens verkleint dit het risico dat u te maken krijgt met productiviteitsverlies of (lang) verzuim.

Onze specialisten zijn breed geschoold en bekwaam in het coachen van mensen met uiteenlopende vragen, doelen, psychische klachten en problemen. We bieden uitsluitend coaching op basis van wetenschappelijk onderbouwde psychologische interventies en "best practices".

We maken onder andere gebruik van Oplossingsgerichte coaching/therapie, EMDR, Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Kortdurende psychotherapie (KOP) en Acceptance and Commitment Therapie (ACT). Tevens maken we gebruik van E-health (online behandelmodules) en wanneer dit passend en gewenst is, kunnen sessies tevens telefonisch plaatsvinden.

Bij ons staat de unieke mens, diens hulpvraag en de context centraal. De trajecten worden dan ook altijd op maat gemaakt.

Mogelijke hulpvragen

U kunt aan een coachingstraject denken wanneer er sprake is van overspannenheid en burn-out of wanneer er sprake is van bijvoorbeeld angstklachten, spanningsklachten, trauma gerelateerde klachten en depressieve klachten. Daarnaast kan er aan coaching gedacht worden wanneer er weinig of geen klachten zijn, maar wanneer betrokkene minder goed functioneert op het werk of in zijn team, het minder naar zijn/haar zin heeft of vastloopt op andere gebieden van zijn/haar leven.

Als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen en dan maken we een afspraak. De specialisten van Impact werken zonder wachtlijsten; een afspraak kan dus altijd snel gemaakt worden.